fbpx Combi-kit Collagen | Mediplus

Of Registreren

Combi-kit Collagen

Combinatie van 100 mg Bio-Oss® Collagen en 16x22 mm Geistlich Bio-Gide®

Eenvoudig online bestellen.
Vragen? Contacteer ons

Gebruikersvoordelen

Geistlich Combi-Kit Collagen bevat Geistlich Bio-Oss® Collagen 100 mg en Geistlich Bio-Gide® 16 x 22 mm. Wanneer beide samen gebruikt worden, combineren deze twee producten de optimale eigenschappen voor kambehoud en kleine botaugmentaties.

Vooraanstaande clinici vertrouwen op Geistlich Combi-Kit Collagen omdat: 

  • Geistlich biomaterialen ondersteund worden door wetenschappelijk onderzoek en jaren van succesvolle klinische ervaring. 
  • Het behandelen van de extractiealveole met de Geistlich Combi-Kit Collagen een betrouwbare optie is om het kamprofiel te bewaren door o.a. botverlies te beperken.
  • Guided Bone Regeneration (GBR) met Geistlich biomaterialen op lange termijn stabiliteit van het volume en behoud van de zone voorziet.

Gebruik

Voor meer info over het gebruik van de combi-kit, zie de afzonderlijke pagina's van Geistlich Bio-Oss® Collagen en Geistlich Bio-Gide®.


Indicaties

  • Extraction socket management 
  • Kleine botaugmentaties

Combi-Kit Bio-Oss Collagen 100 mg + Bio-Gide 16x22m

referentie: 
G30591.1

Frequently Asked Questions (FAQ)

Voor welke indicaties wordt Geistlich Combi-Kit Collagen aanbevolen?

Geistlich Combi-Kit Collagen wordt aanbevolen voor de reconstructie van de alveolaire kam,  bij het behandelen van extractiealveoles en botdehiscenties.

Kan ik de Geistlich Combi-Kit Collageen producten afzonderlijk gebruiken?

Het wordt niet aanbevolen om de producten afzonderlijk te gebruiken. Geistlich Combi-Kit Collagen is verpakt in een dubbele blister. Nadat de buitenste blisterverpakking is geopend, kan de steriliteit niet langer gegarandeerd worden. Het product Geistlich Combi-Kit Collagen is geregistreerd voor eenmalig gebruik.

Komen allergische reacties na het gebruik van Geistlich Bio-Oss® Collagen en Geistlich Bio-Gide® voor?

Gezien Geistlich Bio-Oss® Collagen en Geistlich Bio-Gide® van collageen gemaakt zijn, kunnen allergische reacties en inflammatoire weefselreacties niet uitgesloten worden. Deze zijn echter zeer zeldzaam.

Waarom Geistlich Bio-Gide®? Wat is het verschil met andere collageenmembranen?

Geistlich Bio-Gide® is een membraan met een unieke twee lagen structuur. Het combineert optimale botvorming met complicatievrije wondheling en levert voorspelbare resultaten. Een uitzonderlijk groot aantal wetenschappelijke publicaties en het succes op lange termijn onderstrepen de ongeëvenaarde prestaties van Geistlich Bio-Gide®.

Eenvoudig online bestellen.
Vragen? Contacteer ons