Of Registreren

Over Mediplus

Mediplus werd opgericht in 1983 en is al die tijd actief geweest in de distributie van tandheelkundige en medische producten.  Daarnaast werden diverse marketingprojecten uitgevoerd op consultancy basis voor diverse bedrijven.  In 2001 werd alle distributie-activiteit geconcentreerd op Geistlich Biomaterials. Mediplus is exclusief invoerder en verdeler van Geistlich Biomaterials voor België en Luxemburg. In 2013 vierden we onze 30ste verjaardag! En sinds 2014 zijn we ook trotse verdeler van het kwalitatief hechtingsmateriaal van Serag Wiessner!

Mediplus is ook actief als sponsorcoordinator voor de Koninklijke Belgische Vereniging Voor Stomatologie en Maxillo-Faciale Heelkunde (KBVSMFH).

Onze missie is eenvoudig maar duidelijk: een meerwaarde betekenen voor artsen én patiënten in de tandheelkundige sector. Transparantie, klantgericht handelen en een oog voor de mens in de maatschappij zijn onze kernwaarden.

 

Mediplus wordt vertegenwoordigd door (v.l.n.r) Isabelle Bugli (Sales en Marketing manager Franstalig België en Luxembourg), Joost Vuylsteke (General manager), Julia Gonzalez (Office manager) en Vesselina Moreno (Sales manager Vlaanderen).