Of Registreren

Didactisch materiaal

Mediplus reikt u graag de nodige tools aan om up-to-date te blijven met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de GBR (Guided Bone Regeneration) en GTR (Guided Tissue Regeneration). Kies zelf waarover u graag op de hoogte gehouden wilt worden:

Het "Geistlich news"

2 maal per jaar stuurt Geistlich Biomaterials een (gedrukte) nieuwsbrief uit die verschillende onderwerpen belicht. Wilt u deze graag ontvangen, stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens. 

De "Indication sheets"

De Indication sheets houden u op de hoogte van behandelingsconcepten in de meest diverse toepassingen: extractie-sockets, sinus bodemelevatie, kam-reconstructie, etc. Deze interessante cases, uitgevoerd door gerenommeerde practici, geven een overzicht van de mogelijkheden die de Geistlich producten kunnen bieden.

Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens om zich in te schrijven en zo deze Indication sheets gratis thuis te ontvangen. Telkens er een relevante studie gepubliceerd wordt, krijgt u deze bij u thuis opgestuurd en kan u ze bewaren in de hiervoor speciaal ontworpen map.  Meer dan 800 stomatologen, parodontologen en tandartsen gingen u reeds voor!

 

Literaire werken

Geistlich Bio-Oss® en Geistlich Bio-Gide® zijn uitvoerig beschreven in de wetenschappelijke medische literatuur. Talrijke toonaangevende studies hebben het nut en de effectiviteit aangetoond van deze 2 unieke producten. Een chronologisch gerangschikt literatuuroverzicht bevat meer dan 300 studies vanaf 1990 tot heden. U kan het overzicht alsook de individuele studies per email opvragen.  Een "summary of major works" bevat 150 belangrijke studies die voor u kort en krachtig samengevat zijn.  Ook dit is voor u beschikbaar op uw aanvraag. Tevens beschikbaar: het boek van Professor Carlo Maiorana (Milaan) en Professor Massimo Simion (Milaan):


"Advanced techniques for bone regeneration with Geistlich Bio-Oss® and Geistlich Bio-Gide®."

Dit boek behandelt belangrijke onderwerpen in verband met botreconstructies, variërend van kleine tot zeer grote defecten. Het boek geeft de lezer nuttige informatie over de manier waarop met de meeste correctheid deze chirurgische procedures kunnen worden uitgevoerd.

Dit boek is beschikbaar in gespecialiseerde bibliotheken of te koop bij Mediplus voor de prijs van 80 € (excl. 6% BTW).  Stuur ons een e-mail om één of meerdere boeken te bestellen.

Patiëntenbrochures

Uw patiënt informeren kan u door gebruikt te maken van onze patiëntenbrochure. Stuur ons een email en we sturen deze patiëntenbrochures kostenloos op.

Audiovisueel materiaal

Mediplus biedt ook ondersteuning op audiovisueel vlak. Beelden zeggen immers veel meer dan woorden.  en aantal interessante cd-roms (Buser, universiteit van Bern) laten u kennis maken met behandelingen en methodes . Telkens met Geistlich Bio-Oss® en Geistlich Bio-Gide®.

Dit audiovisueel materiaal kan bij ons worden aangekocht. Stuur ons vrijblijvend een email.
 

DVD Sinus Lift (Professor G. Watzek)

  • Inhoud: 2 DVD's
  • DVD 1: Een onmisbaar instrument dat een brede waaier van vragen en opmerkingen over sinuslifting onder de loep neemt. Van anatomie tot pathologie, van diagnose-stelling tot chirurgische ingreep. Andere zaken die aan bod komen: ideale vulmaterialen, behandeling van complicaties, presentatie van klinische cases, presentatie van mogelijke alternatieven,... Dit alles weergegeven met meer dan 1000 beelden en illustraties alsook animaties en video-opnames.
  • DVD 2: Live chirurgie (didactisch en grafisch sterk onderbouwd) gaande van simpele tot complexe cases. Van precrestale toegang, met vb. gel pressure technique, tot buccale fenestratie met botsubstituten.
  • Taal: Engels en Duits
  • Prijs: 95 € (excl. BTW)